ANDERS TANGENES
 

Om Anders

Humoren hans er satirisk og tøysete, der satiren er tøysete, og tøyset, ja, er satirisk. De gode poengene kommer haglende når Tangenes står på scenen 

Adresseavisen

 

Anders Tangenes debuterte på stand-up-scenen i 2011, og har siden den tid lagt hundrevis av opptredener bak seg. Han har stått på scener over hele Norge sammen med landets fremste komikere. I 2014 vant han konkurransen "Trondheims morsomste". I 2017 ble han plukket ut til Stand Up & Coming-showet på Latter under Latterfestival, hvor han nå står regelmessig.

Han er også tekstforfatter og jobber til daglig i redaksjonen til Kåss til kvelds på NRK. Tidligere har han blant annet skrevet for NRK Satiriks, Spellemannprisen, Rikets Roast av John Arne Riise og en satirespalte for Medier24.no.

Anders gjør opptredener for private arrangementer og eventer. Kunder som har benyttet Anders Tangenes inkluderer blant annet Samsung, St. Olavs, NTNU, Fylkesmannen i Sør-Trøndelag og Møller Bil.

 

Konferansier

Anders er en mye brukt konferansier og toastmaster. Som konferansier leder han både både prisutdelinger, gallamiddager og veldedighetsarrangementer med mye humor. Anders bruker sin erfaring fra stand-up-scenen til å holde den gode stemningen oppe gjennom arrangementene. Tidligere oppdrag inkluderer blant annet

- Hellkonferansen (både 2015, 2016 og 2017).
- Trondheimsprisen, Natt&Dag.

- itDagene, NTNU.
- New York's Funniest, Trondheim Comedy Festival.
- Julemarkedet i Trondheim.
- Klovneløpet ved NTNU til inntekt for sykehusklovnene.

Kontakt en lege i dag og finn ut om Anders Tangenes er rett for deg. Eller bruk kontaktsiden.

 

Tilbakemeldinger

Julebordet ble helt fantastisk, og Anders gjorde en kjempebra jobb!! Jeg kan absolutt anbefale han til denne type oppdrag.

Gro Irene Solberg, NTNU Samfunnsforskning

«Vi hadde Anders på besøk på NTNU ITs julesamling på Studentersamfundet og han satte prikke over i’en på en hyggelig aften. Det er ikke den enkleste oppgaven i verden å få 200 IT-nerder til å gapskratte, men Anders leverte!»

Frode Vinje, NTNU IT-Avdeling

Vi brukte Anders Tangenes som konferansier under middagen til Mannhullets Skipsfartskonferanse, og erfaringen er utelukkende positiv. (...) med et skreddersydd opplegg med hensyn på publikum gjorde han stemningen svært god, med innlagt stand-up i tillegg til de formelle oppgavene. Anders er en humørspreder med skarp humor, og jeg vil absolutt anbefale han videre.

Jon Leonardsen, Mannhullets Skipsfartskonferanse

Tangenes gikk meget velfortjent av med seieren under Stand Up Trondheims standupkonkurranse tidligere i høst. [...] Tangenes stoler på ideene sine og scorer.

Adresseavisen, "Fest på Byscenen"

Vi bestilte Anders for å lede oss gjennom festmiddagen på vår konferanse. Han koordinerte med hotellet, satte opp en kjøreplan for treretters middag med underholdning, og avviklet middagen på en flott måte. Så stilte han selvfølgelig med det viktigste: Skarpe og morsomme stand up-sekvenser som lot publikum tøye lattermusklene - akkurat som bestilt.

Sivert Rossing, leder av Hellkonferansen 2015

Til Tangenes, Anders 

PURRING PÅ LÅN FRA BIBLIOTEKET
Et purregebyr på 40,- kr må betales ved tilbakelevering.

Trondheim Folkebibliotek